sa vama više od 55 godina
Tradicija od davne 1967 godine

Porodična tradicija bavljenja stomatologijom datira još od višeg zubara Hajrudina Medoševića koji je privatnu stomatološku praksu započeo davne 1967 godine u Rijeci, Hrvatska. Jedan je od prvih privatnih stomatologa u ex-YU.

Njegovim stopama krenula je njegova sestrična prim.dr Nermina Kamenica, specijalista oralne hirurgije, koja stomatološku praksu obavlja više od 35 godina.

Dugu porodičnu tradiciju, koja traje više od 55 godina nastavio je i njen sin Dr Amil Kamenica, specijalista oralne hirurgije. Vlasnik je Stomatološke ordinacije Dr Kamenica. Član je upravnog odbora Stomatološke komore FBiH.

home

Konstantno usavršavanje, savremeni pristup stomatologiji kao i ulaganje u savremenu stomatološku opremu, omogućavaju nam da vam pružimo najbolji kvalitet stomatoloških usluga.

Posjedujemo vrhunske dijagnostičke i pomoćne uređaje koji nam omogućavaju precizan i dobar rad. Najnovija sterilizacijska oprema i protokoli sterilizacije kojima se vodimo u našoj ordinaciji pružaju potpunu sigurnost našim pacijentima

home

Naš tim doktora i osoblja sastoji se od visokoedukovanog kadra spremnog da pokrije cijeli domen stomatologije i pruži u potpunosti sve savremene stomatološke usluge, pa i one najzahtjevnije.

U našem timu su profesori, specijalisti i doktori svih stomatoloških grana.

home
Dr Kamenica
Naš tim
Sretni i zadovoljni
Iskustva pacijenata
Dr Kamenica
Među najboljima u Evropi

Global Clinic Rating je našu ordinaciju uvrstio u TOP 100 klinika i ordinacija CENTRALNE I ISTOČNE EVROPE! Biti prepoznat po kvalitetu u tolikom broju klinika i ordinacija u Evropi predstavlja nam veliko zadovoljstvo i želju da težimo uvijek najboljem!

dr kamenica Gorazde dr kamenica Gorazde
Upute za pacijente